✔️ Fri frakt över 799 kr | ✔️ Snabb leverans 1-4 dagar | ✔️ Trygg E-handel

Väggdekor och Wallstickers till barnrummet.

Det finns en njutning att få inreda barnrummet eller som vi kallar det, sagorum med väggdekor som tar betraktaren på resa genom tid och rum. Ofta väljer vi föräldrar att inreda rummet med färglada inredningsdetaljer men sällan hittar vi guldkornet som totalt förvandlar barnrummet till ett sagorum. Ja, vi på goandgrow.se vill gärna kalla barnrum för sagorum.

Nedan har vi handplockat väggdekoration med underbara, sagolika och magiska motiv som verkligen höjer mysfaktorn och tillsammans med inredningen i barnrummet förvandlar det till ett sagorum. Dessa väggdekorationer kommer uppskattas av både barnen, gästerna och er vuxna. De är praktiska och tämligen mycket lätta att både sätta upp, ta ner eller flyta. Även om du hör hemma i Montmartre och hämtat inspiration därifrån som Pablo Picasso, Vincent van Gogh eller Henri Matisse så kan du känna dig trygg med dessa väggdekorationer kommer spara dig en helg med att skapandet, målandet och väntande på att rummet ska torka. Fördelen med en väggdekor till barnrum är att den efterlämnar inga förödande märken eller spår på väggen!

Var rädd om barnets kreativitet och fantasi och ha respekt för att barn är olika och bör således få utlopp för sin fantasi på sitt sätt. ”Don’t grow up, it’s a trap”

Stäng
Stäng
Mitt konto