✔️ 59 kr fraktavgift | ✔️ Fri frakt över 1000 kr | ✔️ Snabb leverans 1-3 dagar | ✔️ Trygg E-handel med klarna

Radiostyrda leksaker

Här kommer du hitta våra radiostyrda leksaker som passar barn i alla åldrar men även för vuxna. Vi har radiostyrda bilar, båtar, robotar, flygplan och drönare. Drönare har under de senaste åren blivit omåttligt populära. De ger dig en känsla av frihet och ger dig en möjlighet att se världen från en vinkel du inte tidigare kunnat. Radiostyrda leksaker styrs ofta med frekvenserna 27 Mhz, 40 Mhz eller 2,4 Ghz, alla tre är lika vanliga men den stora skillnaden är nämligen att leksaker som styrs med 2,4 Ghz är mindre känsliga för störning. Detta innebär att flera barn kan leka med flera leksaker styras samtidigt utan att leksakerna eller handkontrollerna stör varandra.

Om du är ute efter en liten radiostyrd bil till ditt barn eller en större så har vi den perfekta bilen. Om du är ute efter en egen bil för en extra fartfylld körupplevelse så har vi det också. Vi säljer radiostyrda bilar från någon hundralapp upp till de mer imponerande bilarna för några tusenlappar. Det är du som sätter gränserna!

Klara, färdiga, kör!

Mer om radiostyrda leksaker

Radiostyrda leksaker styrs ofta med frekvenserna 27 Mhz, 40 Mhz eller 2,4 Ghz, alla tre är lika vanliga. Skillnaden är att leksaker som styrs med 2,4 Ghz är mindre känsliga för störning och därmed så kan flera leksaker styras samtidigt av olika personer, utan att leksakerna och handkontrollerna stör varandra.

Radiostyrd bil till barn

En radiostyrd bil är oftast en favorit hos barnen och som de kan leka med den både inomhus och utomhus. Vi har både små och stora leksaksbilar som är radiostyrda. En leksaksbil med kraftigt däckmönster kan barnen enklare leka med utomhus och köra på gräset eller gruset.

Radiostyrda båtar till barn

Att köra en radiostyrd båt på sjön eller havet är superroligt för både unga och vuxna. De radiostyrda båtarna som du hittar på goandgrow.se har olika hastigheter, allt från 5 km/h upp till 50 km/h.

Radiostyrda drönare

Drönare är något som har blivit riktigt populära. Vi erbjuder drönare i flera prisklasser. Många av dem har en kamera så att du kan se hur allt ser ut där uppifrån. Läs gärna mer om de olika drönarna som vi har i vårt sortiment för att få djupare information om drönarnas olika funktioner.

Radiostyrd helikopter

Helikoptrar är något som fascinerar både barn och vuxna. De finns i en mängd modeller och prisklasser samt har därmed olika funktioner. De ser superhäftiga ut och det är så roligt att köra och styra dessa leksakshelikoptrar.

Radiostyrda monstertrucks

En monstertruck är en leksaksbil med kraftiga och stora hjul och kan ta sig fram i princip överallt. Du kan köra i kraftig terräng som gyttja, snön, skogen med mera. Sladda runt och eller hoppa på jordkullar, valet är ditt. Dessa kraftiga radiostyrda monstertrucks har ofta en väldigt fin justering av både svängning och gas på handkontrollen. Vissa av modellerna som finns på goandgrow.se har även LIPO batterier som har en längre livslängd och kan laddas upp fler gånger än NiMH batterier.

Radiostyrda robotar som leksak

Att styra och leka med en leksaksrobot är så klart jätteskojigt för barnen och för vår kollega Martin. En del av våra leksaksrobotar styrs via IR som innebär stora fördelar samt god kontroll på leksaken. Vissa av robotarna kan röra på huvudet, armarna och benen samt ge ifrån sig ljus och ljud.

Stäng

Mitt konto

Go and Grow | En personlig och mysig barnbutik på nätet

Go and Grow erbjuder ett stort utbud av leksaker, nappar, barnvagnar och andra babyprodukter från kända varumärken