Frakt och leverans

Frakt och leverans
Vi skickar ditt paket inom 48 timmar från det att ordern mottagits och vanligtvis har du din försändelse inom 1-4 arbetsdagar. Försändelsen levereras till ditt närmaste uthämtningsställe och du blir aviserad per sms eller mail när din leverans anlänt. Glöm inte att ta med giltig legitimation när du hämtar ditt paket. Paketet ligger kvar på uthämtningsstället i 14 dagar innan det returneras tillbaka till oss. Under högsäsong kan leveransen ta längre tid och vi reserverar oss för att vara upp till 5 dagar försenade med våra leveranser under större realisation och julhandel.

Även om vi gör vårt yttersta för att leverera det som har blivit beställt i utlovad tid kan det bli fel. När varan har lämnat vårt lager övergår leveransansvaret till fraktbolagen som levererar din order inom utsatt tid. Goandgrow.se kan inte lämna någon leveransgaranti för varor som inte finns i lager vid beställningstidpunkt eller för varor som lämnat vårt lager. Det betyder att den totala leveranstiden innan varan når dig kan bli längre än vad som anges som normalt för valt fraktsätt om transportören själv orsakar en försening.

Om leveransen dröjer från vad som har utlovats ber vi dig kontakta oss på info@goandgrow.se omgående så att vi kan undersöka varför leveransen dröjer.

Fraktkostnaden
Du har alltid fri frakt över 799 kronor annars är fraktavgiften 49 kronor.