Återbetalningspolicy

Retur
Blev det inte riktigt som du hade tänkt dig? Ingen fara alls! När du handlar hos oss på www.goandgrow.se  har du alltid 14 dagars öppet köp från dagen du har tagit emot en vara. Ångerfristen börjar löpa den dag du tar emot dina varor. Returnerade varor ska vara oanvända och i originalförpackning med alla etiketter, bruksanvisningar mm intakta, om inte förbehåller vi oss rätten att göra avdrag i förhållande till varan och förpackningens skick.

Vi tar en returfraktkostnad på 99 kronor som justeras när vi hanterar din retur. Det tar cirka en vecka för en retur att nå oss och hanteras. Du får alltid en bekräftelse via mail när vi har hanterat din retur. Tänk på att spara ditt inlämningskvitto till dess att du fått en returbekräftelse från oss. Om du valt faktura får du en korrigerad faktura via e-post. Har du redan betalt din faktura eller betalt med kort kontaktar Klarna dig angående återbetalning. Vänligen följ instruktionerna på retursedeln som medföljer i din beställning. Om du inte fått med någon retursedel i din försändelse ber vi dig kontakta vår kundtjänst på info@goandgrow.se

Återbetalning

Fakturabeloppet justeras så fort returen inkommit till ninou.se, och vi meddelat Klarna. Var vänlig notera att det kan ta upp till 14 arbetsdagar innan vi registrerat att vi fått din vara i retur. Återbetalning/justering av retur sker senast 30 dagar efter att returen registrerats.

OBS! Returer ska skickas som ”postpaket” och inte ”ombudspaket”. Transportrisk vid retur ligger hos dig som avsändare. Detta innebär att du är skyldig att betala för de artiklar som kommit bort eller skadats under transporten tillbaka till ninou.se. Be alltid om kvittens från ditt ombud när du genomför en retur till oss. På så vis är sändningen alltid spårbar.