✔️ Fri frakt över 799 kr | ✔️ Snabb leverans 1-4 dagar | ✔️ Trygg E-handel

Om Goangrow.se

Allt började i den västsvenska staden Göteborg där två nära vänner hade under längre tid efterfrågat en online butik med ett sortiment av unika barnartiklar och med suverän service och givetvis till rimliga priser.  Affärsidén föddes ur detta och resultatet blev goandgrow.se, som är vår lilla dröm på nätet.

Goandgrow.se är en relativt ung barnbutik på nätet med noga utvalda sortiment av barnprodukter, leksaker och inredningsdetaljer till barnrum. Vi vill att under ditt besök på Goandgrow.se ska känna dig trygg samtidigt som du får en inspirerade shoppingupplevelse. Har du några frågor eller förslag till förbättring så är du hjärtligt välkommen att maila oss på kundservice@goandgrow.se, vi är snabba på svara. Testa oss!

Vi är i ständig på jakt efter guldkorn på nätet och handplockar gärna vad vi anser är bästa inom varje produktområde. Ett av våra mål är att vi ska vara vara det självklara valet när du vill handla något för ditt barn. Vi strävar efter att erbjuda en förstklassig shoppingupplevelse för våra kunder och arbetar ständigt med ta fram det bästa, guldkornen inom varje pro­duk­tom­råde. Vi sat­sar på kvalitet och har ständigt kontakta med våra leverantörer för handplocka de artiklar som idag finns på www.goandgrow.se

Sharing is Caring

Vi lyfter inga löner, vi har ingen utdelning men vi investerar vår vinst i hjälporganisationer!

– Vi bestämde där och då att vi ska öppna en barnbutik på nätet och att vi inte ska lyfta några löner de första 3 åren, inte ta ut någon utdelning och det som inte återinvesteras i företaget ska gå till välgörenhet som tex Stiftelsen 100 %, Barncancerfonden och Friends.

Sortiment
Vårt sortiment på goandgrow.se utgörs av en omsorgsfullt utvald blandning av såväl välkända och men också klassiska som moderna varumärken. Vi arbetar dagligen med välja ut guldkornen där kvalité och pris är den avgörande faktorn. Det gäller att vara lyhörd och ständigt söka nya vägar att utforska.

Kvalite & pålitlighet
Vi har en lång bakgrund inom chefskap på statlig, kommunalt och privata sektorn. Vi vet att det inte finns några genvägar för bra kvalitet, att den måste mätas och alltid följas upp. När du handlar hos Goandgrow.se ska du känna dig trygg med att vi endast arbetar med officiella parter och garanterar att samtliga artiklar i vårt lager är alltid äkta. Vi sätter alltid dig och ditt barn högst upp på vår agenda och uppskattar alla frågor och feedback. Er feedback är drivande i vår strävan att bli bättre och på så sätt förbättra verksamheten men ännu viktigare, hur vi kan bli ännu bättre för er som kund.

Hoppas att ni gillar vår lilla hörna på nätet!

Kram Jim och Shahin

”Om jag kunde, skulle jag ge en jordglob
till varje barn och allra helst en lysande sådan,
i förhoppning om att den skall öppna varje barns ögon
och hos dem väcka intresse för och kärlek till alla folk,
alla raser, alla språk och alla religioner!” –  Dom Helder Camara  ❤️

Stäng
Stäng
Mitt konto