✔️ 59 kr fraktavgift | ✔️ Fri frakt över 1000 kr | ✔️ Snabb leverans 1-3 dagar | ✔️ Trygg E-handel med klarna

Go & Grow

Bolaget är ett nystartat företag i Sverige med ambition att bli den ledande nätbutiken med ett brett sortiment barnartiklar.

Vårt mål är att inspirera och ha allt i vårt sortiment för de små och stora barnen. Vi vill erbjuda en förstklassig shoppingupplevelse och marknadens bästa kundservice. Vi arbetar ständigt med ta fram det bästa inom varje pro­duk­tom­råde och arbe­tar mycket med kända och bra varumärken. Vi sat­sar på kvalitet och har ständigt kontakta och besöker våra leverantörer för handplocka de artiklar som idag finns på www.goandgrow.se

Historia

Allt började i den västsvenska staden Göteborg där två nära vänner hade under längre tid efterfrågat en online butik med ett brett sortiment av barnartiklar med suverän service och givetvis rimliga priser. Affärsidén föddes ur detta och resultatet blev goandgrow.se

Sortiment

– Vårt sortiment på goandgrow.se utgörs av en omsorgsfullt utvald blandning av såväl välkända och men också klassiska som moderna varumärken. Vi arbetar dagligen med välja ut guldkornen där kvalité och pris är den avgörande faktorn. Det gäller att vara lyhörd och ständigt söka nya vägar att utforska. Därför kommer vi att göra resor, både inom och utanför Sveriges gränser, för att besöka mässor, leverantörer och samla inspiration med syftet att välja ut det ultimata utbudet för våra kunder.

Kvalite

– Vi har en lång bakgrund chefskap på statlig, kommunalt och den privat sektorn. Vi har alltid arbetat med inriktning mot barn och äldre. Vi vet att det inte finns några genvägar för bra kvalitet och att kvaliteten måste mätas och följas upp. Vi sätter våra kunder högst upp på vår agenda och uppskattar alla frågor och feedback på hur vi kan bli ännu bättre för dig som kund. Er feedback är drivande i vår strävan att bli bättre och på så sätt förbättra verksamheten.

Vi vill tacka för förtroendet, att du som kund väljer att handla hos oss. Vi är inte bara glada utan också stolta. Vi tackar och lovar vår strävan efter att förvalta och utveckla det förtroendet på bästa sätt.

Pålitlighet

– Då det kommer till transport och betalning arbetar vi endast med starka och pålitliga samarbetspartners såsom Posten, Klarna, Visa, Mastercard m.m. Vi arbetar endast med officiella parter och garanterar att samtliga artiklar i vårt lager är äkta.

"En lysande jordglob"

“Om jag kunde, skulle jag ge en jordglob
till varje barn och allra helst en lysande sådan,
i förhoppning om att den skall öppna varje barns ögon
och hos dem väcka intresse för och kärlek till alla folk,
alla raser, alla språk och alla religioner! “

- Dom Helder Carama
Stäng

Mitt konto

Go and Grow | En personlig och mysig barnbutik på nätet

Go and Grow erbjuder ett stort utbud av leksaker, nappar, barnvagnar och andra babyprodukter från kända varumärken