✔️ Fri frakt över 799 kr | ✔️ Snabb leverans 1-4 dagar | ✔️ Trygg E-handel

Meddelande från goandgrow.se om COVID-19

Ett meddelande från goandgrow.se om COVID-19

Teamet på goandgrow.se följer de lokala myndigheternas och Världshälsoorganisationens rekommendationer under hela denna kris. Vår onlineshop är igång som vanligt och vi gör vårt yttersta för att skapa våra besökare en smidig och trevlig shoppingupplevelse.

Vårt lager är fortfarande öppet medan vi anpassar oss till den nya situationen. Vi har full stryka för beställningar och leveranser. För några produkter/produktgrupper har vi ovissa leveransdatum, detta beror på att det varit begränsad produktion i spåren av den globala smittspridningen. Vi använder det föredragna leveransalternativet inom varje marknad för att säkra en smidig leverans. Vi vill dock be om ursäkt på förhand för eventuella förseningar i leverans eller kundservice som de ökade säkerhetsåtgärderna kan medföra.

Vänligen kontakta vår kundtjänst på kundtservice@goandgrow.se för ytterligare funderingar eller frågor. Vi finns här för dig. Vi på goandgrow.se vill också tacka för ditt stöd och förståelse under tiden vi tar oss igenom detta tillsammans.

Stäng
Stäng
Mitt konto