✔️ Fri frakt över 799 kr | ✔️ Snabb leverans 1-4 dagar | ✔️ Trygg E-handel

Fri frakt över 1000 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Trygg E-handel med klarna

Leksaker på nätet – Köp bra och billiga leksaker online

Vi har allt från utvecklande och pedagogiska leksaker till mysiga gosedjur och roliga familjespel.

Goandgrow.se har en av Sveriges kanske största utbud av leksaker online. Leksakerna du hittar hos oss är noga utvalda med tanke på miljö, funktionalitet, lek, lärande, design och kvalitet. Extra nöjda är vi med vårt val av träleksaker, som inte bara är fina utan också pedagogiska.  Vi har ett stort urval av träleksaker som t.ex. pussel, spel, byggklossar, leksaksmat, klosslådor, lära gå vagnar, stämplar, hammarbrädor, dockvagnar, musikinstrument, glasskiosk och mycket mycket mera.

Sen får du inte missa våra mjuka, sköna gosedjur och dockor som är storfavoriter bland barnen. Vi har allt från klassiska nallebjörnar, kaniner, virkade dockor och flera andra sorters gosedjur som Warmies. Med våra Warmies har du alltid en bra känsla för att vara helt säker: dem är helt fria från föroreningar. Alla färger är harmlösa och de naturliga fyllningarna och material av hög kvalitet behandlas perfekt. Warmies innehåller en mikrovågs säker värmepåfyllning gjord av naturliga ingredienser. Den speciellt utvecklade, helt naturliga, unika hirs-lavendelblandningen har en lugnande effekt och luktar behagligt av lavendel. För för att väcka kärleken till musiken redan i de allra yngsta år så har vi massa roliga musikleksaker som främjar den rytmiska förståelsen. Vad sägs om att tillsammans med ditt barn utforska barnets musikaliska sida med häftiga instrument som maracas, gitarr, trummor, flöjt och xylofoner. Kanske låta din bebis få leka med en färgglad xylofon eller olika rytminstrument i hållbart och barnvänligt trä.

Vi minns alla vår favoritleksak som vi hade när vi var små. Leksaken som vi tog med oss överallt och aldrig någonsin ville släppa taget om. På goandgrow.se hoppas vi att du hittar just den leksaken som blir ditt barns bästa vän och trygghet genom hela uppväxten. Leksaken som förgyller barnets tillvaro. Glöm inte att det är i leken som förmågorna hos barnen utvecklas, det är där barnet befäster sin identitet. Så gå igenom våra leksakskategorier för att navigera till det du letar efter. Är det något du undrar så är du välkommen att kontakta oss. Några av de märken du hittar här är Jabadabado, Kids Concept och många flera.

Stäng

Mitt konto