✔️ 59 kr fraktavgift | ✔️ Fri frakt över 1000 kr | ✔️ Snabb leverans 1-3 dagar | ✔️ Trygg E-handel med klarna

Babyprodukter för ditt barn

hos barnbutiken goandgrow.se

Alla de barnprodukter som du behöver för att få en enkel, smidig och stilfull vardag tillsammans med dina barn har vi försökt samlat på den här sidan. Vi har produkter som passar dig som har en bebis eller ett äldre barn. På goandgrow.se hittar du i praktiskt taget allt du behöver för dig och ditt barn.

Vi har allt från utvecklande och pedagogiska leksaker till mysiga gosedjur och roliga familjespel.

goandgrow.se har en av Sveriges kanske största utbud av leksaker online. Vårt mål att ha leksaker för barn och i alla åldrar. Leksakerna du hittar hos oss är leksaker som är noga utvalda med tanke på miljö, funktionalitet, lek, lärande, design och kvalitet. Våra fina träleksaker, som både är fina leksaker, men även pedagogiska leksaker som verkligen håller och kan användas igen och igen. Vi har ett stort urval av träleksaker som t.ex. pussel, spel, byggklossar, leksaksmat, klosslådor, lära gå vagnar, stämplar, hammarbrädor, dockvagnar, musikinstrument, glasskiosk och mycket mycket mera. Bra och gedigna leksaker till barn. Här finns bl.a. träleksaker från Kids Concept, Jabadabado, Done by deer m.fl..

Sen får du inte missa våra mjuka, sköna gosedjur och dockor som är storfavoriter bland barnen. Vi har klassiska nallebjörnar, kaniner, virkade dockor och flera andra sorters gosedjur som Warmies. Med våra Warmies har du alltid en bra känsla för att vara helt säker: dem är helt fria från föroreningar. Alla färger är harmlösa och de naturliga fyllningarna och material av hög kvalitet behandlas perfekt. Warmies innehåller en mikrovågs säker värmepåfyllning gjord av naturliga ingredienser. Den speciellt utvecklade, helt naturliga, unika hirs-lavendelblandningen har en lugnande effekt och luktar behagligt av lavendel.

Hos oss hittar du också en massa roliga musikleksaker som främjar den rytmiska förståelsen hos barnen. Tillsammans med ditt barn kan ni utforska barnets musikaliska sida med häftiga instrument som maracas, gitarr, trummor, flöjt och xylofoner. Kanske låta din bebis få leka med en färgglad xylofon eller olika rytminstrument i hållbart och barnvänligt trä för att väcka kärleken till musiken redan i de allra yngsta år.

Vi minns alla vår favoritleksak som vi hade när vi var små. Leksaken som vi tog med oss överallt och aldrig någonsin ville släppa taget om. På goandgrow.se hoppas vi att du hittar just den leksaken som blir ditt barns bästa vän och trygghet genom hela uppväxten. Leksaken som förgyller barnets tillvaro. Glöm inte att det är i leken som förmågorna hos barnen utvecklas, det är där barnet befäster sin identitet. Så gå igenom våra leksakskategorier för att navigera till det du letar efter. Är det något du undrar så är du välkommen att kontakta oss. Några av de märken du hittar här är Jabadabado, Kids Concept och många flera.

Genuina och fina träleksaker som gärna varar i generationer.
Här finns träleksaker som verkligen håller och kan användas igen och igen.

Mjukisdjur och dockor
En bästa vän kan komma i många former.

Mjuka, sköna gosedjur och dockor är storfavoriter bland barnen. Vi har klassiska nallebjörnar, kaniner, virkade dockor och flera andra sorters gosedjur som Warmies.

Musikleksaker till barn
Musik och lek går verkligen hand i hand.

Musikleksaker som främjar den rytmiska förståelsen hos barnen. Så låt ditt barn få utforska sin musikaliska sida samtidigt häftiga instrument som maracas, gitarr, trummor, xylofoner mm. Så ta varsitt instrument och låt fantasin och kreativiteten flöda samtidigt som ni får en rolig stund tillsammans!

Musikleksaker till barn

Musik och lek går verkligen hand i hand.

Musikleksaker som främjar den rytmiska förståelsen hos barnen. Så låt ditt barn få utforska sin musikaliska sida samtidigt häftiga instrument som maracas, gitarr, trummor, xylofoner mm. Så ta varsitt instrument och låt fantasin och kreativiteten flöda samtidigt som ni får en rolig stund tillsammans!

Visa fler Musikleksaker
Stäng

Mitt konto

Go and Grow | En personlig och mysig barnbutik på nätet

Go and Grow erbjuder ett stort utbud av leksaker, nappar, barnvagnar och andra babyprodukter från kända varumärken