✔️ 59 kr fraktavgift | ✔️ Fri frakt över 1000 kr | ✔️ Snabb leverans 1-3 dagar | ✔️ Trygg E-handel med klarna

Behandling av personuppgifter

Alla som kommer i kontakt med Go & Grow AB ska känna sig trygga med att deras personuppgifter är säkra hos oss.

Nedan kan du läsa hur vi hanterar din integritet och din rätt till kontroll över dina personuppgifter. Vi är öppna med vilka uppgifter vi behandlar, och varför. Har du frågor efter att ha läst texten är du välkommen att kontakta oss.

Hur hanterar vi dina personuppgifter?

Dataskyddsförordningen fastställer sex grundläggande krav för all behandling av personuppgifter

Go & Grow ska säkerställa att personuppgifter behandlas på ett lagligt, korrekt och öppet sätt i förhållande till den registrerade. Go & Grow är personuppgiftsansvarig för den behandling som utförs av Go & Grow i enlighet med denna personuppgiftspolicy.

Go & Grow kommer endast samla in och behandla personuppgifter i enlighet med denna personuppgiftspolicy samt dataskyddsförordningen (EU 2016/679) och nationell lagstiftning som kompletterar dataskyddsförordningen.

Integritetspolicy

– När du lägger en beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom förnamn, efternamn, e-postadress, personummer, adress, postnummer, ort, land och telefonnummer. Dessa uppgifter sparar vi. Men vi lovar att vi på Go & Grow värnar om din integritet. Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dina uppgifter. Du kan när som helst välja att avfölja vårt nyhetsbrev och du raderas då från vårt register.

Databehandling vid registrering av kundkonto

– Vi samlar in personuppgifter och hanterar dessa om du ger oss denna information vid genomförandet av ett avtal eller öppnar ett konto hos oss. Den rättsliga grunden för detta ligger i Artikel 6.1 (b) i GDPR. Du har rätt att när som helst avsluta ditt konto och detta kan göras genom ett meddelande till info@goandgrow.se. Vi lagrar och behandlar de uppgifter du har lämnat till oss för att avtalet mellan dig och oss. Efter slutförandet av kontraktet eller annullering av ditt konto, kommer din data att låsas och lagras om bokföring- eller skattelagar kräver detta. Efter att tidsperioden enligt dessa lagar löpt ut, kommer din data att raderas, såvida du inte uttryckligen har samtyckt till ytterligare användning av dina uppgifter eller en lagligt tillåten vidare användning av data från vår sida som vi informerar dig om med denna dataksyddspolicy.

Klarna

– Vi har integrerade Klarna-komponenter på vår hemsida som gör det möjligt att handla på Faktura, Delbetalning, Direktöverföring från bank, Kreditkort och Direktdebitering. Dessutom erbjuder Klarna andra tjänster såsom köparskydd eller identitets- och kreditkontroll. Om du väljer en av de ovan nämnda betalningsmetoderna skicka data automatiskt från dig till Klarna.

Det som överförs till Klarna är allmänna personuppgifter, såsom förnamn, efternamn, adress, e-postadress, IP-adress, telefonnummer, mobiltelefonnummer samt andra uppgifter som är nödvändiga för att hantera en faktura eller delbetalning. För dig som kund kan detta framförallt röra sig om ett ömsesidigt utbyte av betalningsinformation, såsom bankkonto, kortnummer, utgångsdatum och CVC-kod, artikelnummer, uppgifter om varor och tjänster, priser och avgifter.Du som varit kund hos goandgrow.se kan när som helst återkalla samtycket till hantering av personuppgifter hos Klarna.

En återkallelse har ingen inverkan på personuppgifter som måste behandlas, användas eller distribueras för avtalsbetalning/avtalsavveckling. Klarnas dataskyddspolicy återfinns här.

Cookies

– Vi använder oss av cookies och liknande teknologier för att se din lokala enhets inställning så som vilket konto du loggat in med. Cookies är delar av data som sidor och tjänster kan sätta på din webbläsare eller enhet och kan läsas in vid framtida besök.

Du har alltid möjlighet att stänga av cookies genom att ändra i inställningarna i din webbläsare. För vidare information om hur du går till väga för att stänga av cookies hänvisar vi till webbplatsen för den webbläsare som du användare. Om du inte accepterar cookies kan det påverka din användning av vår hemsida. Den rättsliga grunden för behandling av cookies återfinns i Artikel 6.1 (f) i GDPR

Google AdWords

– Vår hemsida använder funktioner i Google Adwords remarketing för att annonsera denna webbplats på Googles sökresultat, samt tredjeparts webbplatser. Leverantören av denna tjänst är Google LLC. I detta syfte sätter Google en cookie i webbläsaren på din enhet, vilket möjliggör automatisk annonsering med ett pseudonymt Cookie ID och baseras på sidorna du besöker. Bearbetningen bygger på vårt legitima intresse för att marknadsföra goandgrow.se optimalt enligt Artikel 6.1 (f) i GDPR.

Du kan också ställa in din webbläsare så att du informeras om inställningen av cookies och bestämmer individuellt för deras acceptans eller utesluta godkännande av cookies för specifika fall eller i allmänhet. Men viktigt att veta är att ej acceptera cookies kan dock begränsa funktionaliteten på vår hemsida.

Sociala medier

– Vi har ingen inverkan på den data och databehandling som sker via plugins vilket också innebär att vi har inte heller någon möjlighet att ta bort eller ändra data som samlats in av plugin leverantörerna.

Eventuella ändringar av Go & Grow integritetspolicy

– Go & Grow förbehåller sig rätten att när som helst göra ändringar i denna Integritetspolicy. Om Integritetspolicy väsentligen ändras kommer Go & Grow att med rimlig varsel kommunicera detta på sin hemsida.

Lika tryggt som Buckingham Palace

Vi på Go & Grow AB är alltid måna om våra kunder och vill att alla som kommer i kontakt med Go & Grow ska känna sig trygga med att deras personuppgifter är säkra hos oss. Om du anser att vår behandling av dina personuppgifter som vi utför strider mot tillämplig dataskyddslagstiftning eller att dina rättigheter inte respekteras av oss kan du kontakta oss (se kontaktuppgifter nedan) eller vända dig till datainspektionen (datainspektionen@datainspektionen.se) som är tillsynsmyndighet.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Vår kontaktinformation är:

Go & Grow AB
Måndag- Fredag kl 10:00 – 17:00
E-post: kundservice@goandgrow.se
Tel: 031-760 60 11

Kontaktuppgifter för ångerrätt och reklamation:
E-mail: kundservice@goandgrow.se
Företagsregister: Bolagsverket
Organisationsnummer: 559237-5991

Stäng

Mitt konto

Go and Grow | En personlig och mysig barnbutik på nätet

Go and Grow erbjuder ett stort utbud av leksaker, nappar, barnvagnar och andra babyprodukter från kända varumärken