✔️ Fri frakt över 799 kr | ✔️ Snabb leverans 1-4 dagar | ✔️ Trygg E-handel
Ryggsäckar inför skolstartRyggsäckarInspireras av säsongens fina och praktiska ryggsäckar

Bumbleride barnvagnar

En barnvagn från Bumbleride är egentligen den enda du barnvagnen behöver. Stay on the road eller ta en sväng offroad på väg hem. Valet är ditt!

Det finns en uppsjö av olika barnvagnstyper. Hos oss får du hjälp med att hitta just den perfekta vagnen som fungerar både för dig och ditt barn. Det är viktigt för oss att våra barnvagnar håller hög säkerhet. Därför har vi valt att sälja den populära amerikanska barnvagnen Bumbleride. Barnvagnen grundades 2004 av Matthew och Emily Reichardt med avsikt att underlätta livet för föräldrar. En stor faktor i vårt beslut var att dessa barnvagnar är tillverkade av 100% återvunnen PET, är fria från kemikalier såsom PVC, BPA och är Ftalater. Dessutom så uppfyller barnvagnarna OEKO-TEX Standard 100 som är ett oberoende globalt test- och certifieringssystem för textila rå-, mellan- och slutprodukter i alla produktionsled.

Barnvagnarna du hittar på goandgrow.se är modellerna Bumbleride Indie, Twin, Era och Speed. Bumbleride Indie Twin är väldigt lik Bumbleride Indie och har i stort sett samma egenskaper. Den har 12 tums lufthjul, men den har två svängbara hjul fram istället för ett. Annars har den ställbart handtag, individuella suffletter, ställbara fotstöd. Även ryggen är individuellt ställbar med fullt liggläge. Bumbleride Era har mjuka Vändbar sittvagn för aktiva familjer medan Bumbleride Speed är mer av en Joggingvagn med vardagsegenskaper. Den är skapt för den aktiva familjen och kan kompletteras med liggdel till nyfödd. Med sin kompakta och lätta ram, luftfyllda 16″ bakhjul (12″ fram) och sittdel med gott om utrymme är Speed en värdig familjemedlem. Fjädring fram och bak. Gemensamt för alla modeller är att de har mjuka och hållbara tyger tillverkade av 100% återvunnen PET-plast.

På goandgrow.se hittar du också orginaltillbehör till Bumbleride Indie, Indie Twin och Era. Ett av favorit tillbehör är ståbrädan som har stora hjul och platta är tillverkad i plywood som är lackad (likt en skateboard). Ovansidan är belagd med heltäckande antihalk.

Stäng
Stäng
Mitt konto