✔️ Fri frakt över 799 kr | ✔️ Snabb leverans 1-4 dagar | ✔️ Trygg E-handel

Bröstpump och tillbehör

En bröstpump underlättar och förbättrar vardagen för mamman efter graviditeten. Bröstpumpar kan vara manuella eller elektriska. En manuell bröstpump innebär att du själv pumpar bröstpumpens handtag så att vakuum skapas. De har oftare färre delar och är smidiga att ta med överallt, t.ex. om mamman vill vara borta några timmar på egen hand.

Bröstpump och tillbehör

De flesta mammor är måna om att amningen ska fungera. För vissa är flödet av bröstmjölk mycket stort och pumpen används för att pumpa ur brösten. För andra är det ett litet flöde av mjölk och pumpen används för att stimulera mjölkproduktionen. Att välja vilken bröstpump som är den bästa för dig kan vara en stor utmaning då det finns en mängde olika märken och varianter. Men syftet är enkelt, med en pump är att hjälpa till att hålla igång amningen och ge avlastning när du ammar.

Det finns två typer av bröstpumpar som är till för att stimulera och avlasta amningen. Den ena är en manuell pump som fungerar som en handpump med vakuum runt bröstvårtan. Den andra är en elektrisk pump.

En manuell pump passar bra när mamman inte planerar att vara ifrån barnet mycket utan bara behöver pumpen någon gång ibland. För dagligt bruk om du behöver pumpa mycket kan en manuell pump upplevas som ganska tidskrävande. En annan fördel med en manuell pump är när du är på resande fot och inte har tillgång till en elkontakt för att koppla in en elektrisk bröstpump.

Med en elektrisk bröstpump behöver du inte skapa vakuumet och pumpa själv, utan bröstpumpen gör detta åt dig. Om du ska pumpa ofta eller under en längre tid är det oftast enklast och smidigast att välja en elektrisk bröstpump. På goandgrow.se så har vi med omsorg valt pumparna som finns på sidan. En av de absolut bästa bröstpumparna på marknaden är från Beurer och som vi givetvis har på goandgrow.se.

Stäng

Mitt konto