Årets Julklapp 2022 på Goandgrow.se

Årets Julklapp 2022 på Goandgrow.se

Årets Julklappar –  Handla julklapparna i tid! 

I kyrkohistorien nämns det om Nikolaus som levde på 300-talet i staden Myra. Historien förtäljer om hans djupa givmildhet och hur han gav sina gåvor i obemärkt genom att lägga mynt i de fattigas skor på natten. Det är troligtvis därifrån traditionen med att sätta inskorna utanför dörren. Detta är vår tredje jul på nätet och firar den med en insättning på stiftelsen friends. 

När ett litet barn är mobbat så dör en bit av själen. Inte bara på barnet utan på en mamma, på en pappa och kanske ett syskon”.

Julen har många och långa traditioner som för många innebär trygghet men också igenkänning. Det är drömmarnas, förväntningarnas och faktiskt vår favorittid på året. Vi på goandgrow.se tillhör nog dem som skulle kunna börja lyssna på julmusik redan i september och småpyntar redan i november. För många barn är just julafton och julklapparna det överlägset bästa med julen. Men för dig som älskar att få julklappar lika mycket som du gillar att ge bort så tror vi att lyckats i år att skapa en fin samling av Little Lights lampor med omgående leverans.  

Slipp stress och sista-minuten-klappar, för nu har vi samlat några av årets bästa julklappstips  Här hittar du allt från Maileg leksaker till trendiga barnrumsinredning- artiklar.

Tillbaka till blogg