✔️ Fri frakt över 799 kr | ✔️ Snabb leverans 1-4 dagar | ✔️ Trygg E-handel
Ryggsäckar inför skolstartRyggsäckarInspireras av säsongens fina och praktiska ryggsäckar

Bumbleride barnvagnar

En barnvagn från Bumbleride är egentligen den enda du barnvagnen behöver.

Det finns en uppsjö av olika barnvagnstyper men vi har valt att sälja den populära amerikanska barnvagnen Bumbleride. Barnvagnen grundades 2004 av Matthew och Emily Reichardt med avsikt att underlätta livet för föräldrar. En stor faktor i vårt beslut var att dessa barnvagnar är tillverkade av 100% återvunnen PET, är fria från kemikalier såsom PVC, BPA och Ftalater.

Barnvagnarna du hittar på goandgrow.se är modellerna Bumbleride Indie, Twin, Era och Speed. Bumbleride Indie Twin är väldigt lik Bumbleride Indie och har i stort sett samma egenskaper. Den har 12 tums lufthjul och två svängbara hjul fram istället för ett. Annars har den ställbart handtag, individuella suffletter, ställbara fotstöd. Även ryggen är individuellt ställbar med fullt liggläge. Bumbleride Era har mjuka Vändbar sittvagn för aktiva familjer medan Bumbleride Speed är mer av en Joggingvagn med vardagsegenskaper. Den är skapt för den aktiva familjen och kan kompletteras med liggdel till nyfödd. Med sin kompakta och lätta ram, luftfyllda 16″ bakhjul (12″ fram) och sittdel med gott om utrymme är Speed en värdig familjemedlem. Fjädring fram och bak. Gemensamt för alla modeller är att de har mjuka och hållbara tyger tillverkade av 100% återvunnen PET-plast.

På goandgrow.se hittar du också orginaltillbehör till Bumbleride Indie, Indie Twin och Era. Ett av favorit tillbehör är ståbrädan som har stora hjul och platta är tillverkad i plywood som är lackad (likt en skateboard). Ovansidan är belagd med heltäckande antihalk.

Stäng
Stäng
Mitt konto