✔️ Fri frakt över 799 kr | ✔️ Snabb leverans 1-4 dagar | ✔️ Trygg E-handel

Barngrindar för en tryggare vardag

När ditt barn är snabbt med att vilja upptäcka gäller det att ligga steget före! Förhindra olyckor med praktiska barnsäkerhetsprodukter som barngrindar så att ni kan få en tryggare vardag tillsammans! Vårt breda sortiment erbjuder många olika varianter för att skydda ditt barn mot osäkra områden. Vi har säkerhetsgrindar för både dörrar, trappor och väggar.

Barngrindar och trappgrindar för ditt barns säkerhet
I de tidiga åren av ett barns uppväxt är det viktigt att man uppmuntrar till lek och rörelse. utan att kompromissa säkerheten. Att uppmuntra till att utforska världen är viktigt men det är lika viktigt att se över säkerheten i hemmet och försöka motverka olika typer av olyckor. Som förälder försöker man motverka alla möjliga och omöjliga olyckor till vilket pris som helst. För att förhindra att barnen ska hamna i olyckor eller springer iväg till ställen där det känns osäkert eller där du som förälder känner att du inte har full koll, är grindar av olika slag en perfekt lösning. En barngrind kan rädda liv på många sätt. Hitta grindar som passar din lägenhet, hus eller trädgård här på goandgrow.se

Vi har klassiska trägrind som kan skydda såväl inomhus som utomhus och är relativt enkel att montera upp. Vi har även smidiga resegrindar som är enkla att fälla ihop och förvara. De väger knappt någonting och som du också enkelt kan packar ner och fäller ut vid tillfällen ni är på resa. På goandgrow.se hittar du ett stort utbud med barngrindar. Välj en trappgrind, dörrgrind, spänngrind eller rullgardinsgrind från vårt sortiment av barngrindar.

Utgå från att ditt ban är nyfiket och att det är svårt att motstå frestelser. Att göra sitt hem säkert så att barn fritt kan röra sig när de börjar krypa är ett måste.  De största riskerna är brännskador, fallolyckor och förgiftning. Det finns olika saker som kan hjälpa dig att göra ditt hem säkrare under de tidiga åren av barnets uppväxttid, allt från att se till att eluttagen är säkrade till att se till att hett kaffe är utom räckhåll. Vi har även multigrindar som kan byggas ut och ofta är det möjligt att koppla ihop dem till en fristående hage vilket är det bästa sättet att skydda barnet från en eldstad eller en kamin. En del grindar kan ställas in så att de öppnas utåt eller inåt.

Vi finns till hands för dig och nås på kundtjanst@goandgrow.se om du har några frågor. Vår målsättning är att att kunna erbjuda en hög tillgänglighet med snabba leveranser och god service.

Stäng

Mitt konto