✔️ Fri frakt över 799 kr | ✔️ Snabb leverans 1-4 dagar | ✔️ Trygg E-handel

Amningskuddar

En bra amningskudde gör amningen lättare och bekvämare för både dig och din baby.

I vårt sortiment hittar du Doomoo amningskuddar som har utnämnts till bästa amningskudde enligt bäst-i-test.se.

När det är dags för amning så kan det vara en helt unik upplevelse och en härlig period där både mamma och baby får möjlighet att knyta an.
Amningskuddar är specifikt framställda för att göra livet enklare för både dig som mamma och din bebis.  Även om amningen upplevs som både trevlig och kärleksfull för många så kan den vara mycket belastande, oavsett hur lite knodden än väger. Kudden är en skön plats för babyn men ger även stöd som underlättar för mamman under amningen. Det tillhör inte ovanligheten att mammor får ont i nacke, axlar och armar under tiden som de ammar, hos vissa kan det även leda till framåtlutande axlar och dålig hållning. Men med träning och en bra amningskudde som sitter ordentligt runt kroppen på knodden så minimerar du möjligheten till onödiga påfrestningar och spänningar både i nacke och axlar. Med hjälp av en amningskudde så hamnar barnet i rätt position och höjd. Du slipper hålla, lyfta och positionera med hjälp av onaturliga rörelser. Vi erbjuder amningskuddar i olika mönster och kända märken som  Done by Deer, Candide och Doomoo.

Allting kring att vara gravid och att bli mamma kan bli väldigt mycket. Därför så vill vi hjälpa dig att lätt hitta det du behöver, när du vill och på dina villkor. Vi finns till hands för dig och nås på kundservice@goandgrow.se

Stäng
Stäng
Mitt konto