✔️ Fri frakt över 799 kr | ✔️ Snabb leverans 1-4 dagar | ✔️ Trygg E-handel

Åkpåsar till barnvagnar

Med rätt åkpåse kan du tillsammans med ditt barn utforska världen året om!

Vi har åkpåsar för så gott som alla barnvagnar på marknaden. Med åkpåsar från Elodie Details kommer ditt barn sitta skyddat från kyliga vinterdagar i sin åkpåse. Åkpåsarna är anpassade för våra skandinaviska årstider och har både vind- och vattenavvisande ytskikt. Så nu kan lilla parveln följa med på joggingturen eller promenaden och betrakta vår fina värld utan att du behöver oroa dig för vädret.

Åkpåsar för alla väder
Åkpåsar till barnvagnar
Mysiga åkpåsar som overall

Mysiga åkpåsar som passar i stort för alla barnvagnar på marknaden

Vi på goandgrow.se har valt att ta in större delen av våra åkpåsar från märket Elodie Details. Enligt oss har Elodie Details marknadens absolut bästa och finaste åkpåsar till barn. De har en unik approach till både trend och design och kombienarat med deras höga kvalite på sina åkpåsar så var det ganska givet att vi skulle stolt presentera de på vår butik.

Åkpåsarna har detaljkänsla och funktionalitet och passar dessutom så gott som för alla barnvagnar på marknaden. Vi tror på att alla årstider för med sig något vackert och så länge barnet sitter eller ligger skyddad i sin barnvagn kan höstrusk och kyliga vinterdagar ha mycket att erbjuda. Åkpåsarna från Elodie Details är perfekt anpassade till våra skandinaviska årstider och har åkpåsar med både vind- och vattenavvisande ytskikt. Åkpåse som passar utmärkt för din lille parvel, en plats där ditt barn kan känna både trygghet och samtidigt få möjlighet att betrakta världen omkring sig. Vi på goandgrow.se tror på att du kommer älska Elodie Details åkpåsar och varför inte förse din vagn med en åkpåse som utsetts bäst i test?

Allting kring att vara gravid, till skaffa barnvagn och åkpåse kan bli väldigt mycket. Därför så vill vi hjälpa dig att lätt hitta det du behöver, när du vill och på givitvis på dina villkor. Vi finns till hands för dig och nås på kundservice@goandgrow.se

Stäng
Stäng
Mitt konto